طراحی سایت در اهواز
به دنبال یک شرکت معتبر طراحی سایت در اهواز هستید؟ آرتیاش با ۱۶ سال تجربه می تواند جز اولین گزینه های طراحی سایت در اهواز باشد
طراحی سایت اهواز | طراحی وب سایت اهواز | طراحی وب در اهواز | طراحی وبسایت در اهواز

آرتیاش شرکت طراحی سایت در اهواز
آرتیاش یک شرکت برنامه نویسی تخصصی است که به کسب و کارهای گوناگون کمک میکند تا به طور حرفهای در فضای آنلاین، حضور داشته باشند. شرکت آرتیاش با جمعی از متخصصان و علاقمندان عرصه فناوری اطلاعات و به عنوان یکی از پیشگامان این حوزه در سال ۱۳۸۵ فعالیت خود را آغاز نموده است.
ما به افراد، شرکت ها و سازمانها مختلف کمک میکنیم تا بهترین روش دسترسی به مشتریان را کشف کرده و سبک زندگی دیجیتالی منحصر به فردی را برای برندشان تعریف کنند.
-
طراحی پورتال اداری
-
طراحی فروشگاه اینترنتی
-
سئو وب سایت
-
طراحی اپلیکیشن موبایل اندروید
-
طراحی اپلیکیشن موبایل ios
-
عکاسی و تیزر تبلیغاتی
-
طراحی وب در اهواز
طراحی سایت در اهواز
حضور آنلاین برای مشاغل کوچک ممکن است شامل یک اکانت در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام، وب سایت و یا حتی یک ویدیو معرفی باشد و محدودیتی برای شهر و استان خاصی ندارد.
ابتدا می بایست به این سوال پاسخ دهیم که اصلاً سایت به چه معناست؟
در تعریفی بسیار ساده، سایت محلی مستقل و مجزا بر روی اینترنت (وب) است که شما را قادر می سازد هر آنچه که می دانید و یا دارید را به اشخاصی که به دنبال آن هستند نشان داده و حضور خود را به آن ها اطلاع رسانی کنید.
در ادامه مراحل طراحی سایت در اهواز را با هم بررسی میکنیم

هنوز سایت ندارید؟
سایتی با گرافیک و برنامه نویسی اختصاصی داشته باشید.
یک سایت قدیمی دارید؟
متخصصان ما وبسایت شما را با تکنیک های مدرن طراحی مجدد می کنند
یه سایت دوم فکر میکنید؟
طراحان ما برای برند شما سایتی ایده محور راه اندازی میکنند
مراحل طراحی سایت در اهواز
تا به اینجا با سایت / وبسایت آشنا شدید، در این بخش اطلاعاتی کامل و جامع در خصوص طراحی وب سایت در اهواز یا هر شهر دیگری را بررسی و تمامی مراحل آن را شرح میدهیم و به تعریف دقیق مراحل طراحی وب سایت در اهواز می پردازیم.

1) ثبت دامنه سایت
در ابتدا تصمیم می گیرید یک سایت داشته باشید. از این رو، درصدد پیدا کردن یک نام مناسب بر می آیید. سپس تصمیم می گیرید که پسوند دامنه ی شما بطور مثال .ir باشد؛ چرا که سرعت سایت و دسترسی راحت مخاطبین به آن برای شما اولویت اول است.
2) ثبت هاست وبسایت
حال نوبت به انتخاب یک سرور با حجم، سرعت و قدرت پردازشی مناسب فرا رسیده است. این سرور معادل همان محله در هر شهر است.
3) طراحی رابط کاربری وب سایت
پس از انتخاب پسوند دامنه و سرور مناسب، تلاش می کنید یک رابط کاربری مناسب طراحی کنید (و یا آن را به یک فرد یا شرکت متخصص در این زمینه بسپارید). User Interface که به اختصار UI نامیده می شود، طرح بندی گرافیکی یک اپلیکیشن یا صفحه سایت است. این طراحی شامل دکمه هایی است که کاربران بر روی آن کلیک می کنند، متنی که می خوانند، تصاویر، اسلایدرها، قسمت های ورود متن و سایر مواردی که کاربر با آن¬ها ارتباط برقرار می کند. این موارد نیز شامل طرح صفحه، انیمیشن های صفحه و هر یک از تعاملات اینچنینی است. در طراحی رابط کاربری، هر نوع عنصر بصری، تعاملی یا انیمیشن ها می بایست طراحی شوند.
4) طراحی تجربه کاربری سایت
UX Design. این عنوان سرنام واژه های User Experience می باشد و به معنای تجربه ی کاربر از تعامل با خدمات و محصولات شرکت یا سازمان است که شامل راحتی در دسترسی به اطلاعات و امکانات می باشد. یک طراح تجربه کاربری به این فکر می¬کند که طراحی او برای کاربر چه احساسی رقم خواهد زد، برای کاربر انجام کارهایش چقدر راحت است. بعنوان مثال، مراحل خرید هنگام خرید آنلاین چقدر آسان است؟ خرید یک محصول از فروشگاه اینترنتی چقدر ساده است؟
5) انتخاب سیستم مدیریت محتوا
سیستم مدیر محتوا یک نرمافزار مدیریت وبسایت است که به کارفرمایان( صاحبان وب سایت ) این امکان را میدهد تا بدون نیاز به تخصص ودانش فنی، وبسایت دلخواهشان را ایجاد کرده و به راحتی آن را مدیریت کند.
سیستم های مدیریت محتوا یا همان CMS ها انواع مختلفی دارند که میتوانند با زبان های برنامه نویسی گوناگونی همچون PHP ASP و… نوشته شده باشند
سیستم های مدیریت محتوا عموما به دو صورت در دسترس کاربران قرار دارند
حالت اول ) سیستم های اپن سرس همچون وردپرس ، جوملا، دروپال، مجنتو، پرستا شاپ ، توماتو کارت ، اپن کارت ، پی اچ پی نیوک و …. که میتوان از آنها برای راه اندازی سایت و فروشگاه اینترنتی بصورت رایگان بهره برد
حالت دوم ) سیستم های اختصاصی و برنامه نویسی شده ، که اصولا بر اساس نیاز های تخصصی مشتریان و با توجه به امکانات و قابلیت های درخواستی کارفرمایان طراحی و پیاده سازی میشوند و زمان و هزینه به مراتب بالاتری از سیستم های عمومی خواهند داشت ، از جمله این سیستم ها میتواند به پورتال سایت ساز اونیک و سیستم فروشگاه ساز آمیتیس ۷۲۴ اشاره کرد .
6) تولید محتوای وبسایت
هر سایتی با توجه به ماهیت خود، نیاز به محتوای بخصوصی دارد؛ بطور مثال، قرار دادن یک بلاگ پست چند صفحه ای در فروشگاه اینترنتی که مشتریان آن مایلند در کمترین زمان تصمیم نهایی خود را بگیرند، قطعا کار درستی نیست؛ و بلعکس. بنابراین موفقیت یک سایت، در گرو محتوای مناسب، مرتبط و سئو بهینه می باشد؛ بعلاوه که نگارش محتوا برای هر حوزه و سایتی از قوانین خاصی تبعیت می کند.
اشراف و دانش بر هر یک از اینها ممکن است در وقت و انرژی هرکسی نگنجد.
بنابراین در این مواقع بهتر است از آژانس های دیجیتال مارکتینگ که نقش قدرت بخشی و کارگردان صحنه ی عرضه ی سایت ما را ایفا می کنند بهره بگیریم.
شرکت آرتیاش در این راستا می تواند انتخاب شما باشد؛ چرا که با تجربه ی چندین ساله در این زمینه می تواند در زمانی مناسب سایت شما را در جلوی چشم میلیون ها ایرانی قرار داده و بازدیدکنندگان را به مشتریان وفادار شما تبدیل کند.
7) سئو و بهینه سازی سایت
سئو(SEO) یا Search Engine Optimization که معنای تحت الفظی آن در فارسی “بهینه سازی موتورهای جستجوگر” است، چیزی است که باعث می شود با جستجوی کلمه “خرید لپ تاپ” در گوگل سایتی مثل دیجیکالا در رتبه و صفحه اول گوگل به شما پیشنهاد شود! در واقع سئو به مجموعه تکنیک ها، بایدها و نبایدهایی گفته می شود که هر مدیر وب سایتی می بایست مدنظر قرار داده تا هنگام جستجوی کاربران در اینترنت، سایتش در صفحه نخست نتایج موتورهای جستجو مانند گوگل، بینگ، بایدو، مایکروسافت، یاهو، یاندکس و… قرار بگیرد.
8) پشتیبانی و نگهداری سایت
در ابتدا تصمیم می گیرید یک سایت داشته باشید. از این رو، درصدد پیدا کردن یک نام مناسب بر می آیید. سپس تصمیم می گیرید که پسوند دامنه ی شما بطور مثال .ir باشد؛ چرا که سرعت سایت و دسترسی راحت مخاطبین به آن برای شما اولویت اول است.
طراحی سایت (وب سایت) (Web-design) به معنی طراحی یک صفحه تحت وب است که در اینترنت نمایش داده می شود. طراحی این صفحه شامل یک فرآیند است که از لایه بندی و ترسیم اولیه نمای ظاهری سایت شروع شده، در طول مسیر به درج محتوا رسیده و در نهایت به نگهداری، بروزرسانی و سئوی سایت ختم می شود.
تفکر خلاق الهام بخش ایده ها است .
انواع طراحی سایت در اهواز
سایت ها به انواع مختلفی همچون طراحی سایت های شخصی، شرکتی، فروشگاهی، پزشکی، خدماتی، خبری، مجله ای، آموزشگاه، دانشگاهی، املاک، باشگاه های ورزشی، آگهی و.. تقسیم می شوند که در بخش زیر برخی از اصلی ترین آنها توضیح داده شده است .
8 مرحله طراحی سایت در اهواز
قدم به قدم تا یک نتیجه ی عالی در طراحی وب سایت اهواز
- 1) طراحی وایرفریم
- 2) طراحی رابط کاربری
- 3) طراحی تجربه کاربری
- 4) نقشه سایت
- 5) گرافیک سایت
- 6) برنامه نویسی
- 7) هاست و دامنه
- 8) بارگذاری
مرحله اول: طراحی قاب سایت (وایرفریم)
قلب تپنده ی ظاهر سایت!
این مرحله که حیاتی ترین مرحله در طراحی سایت است، به اصطلاح “طراحی وایر فریم” نام دارد. همانند نقشه کشی در علم معماری، وایر فریم یک طرح کلی چهارچوب بندی دو بعدی از یک صفحه وب، اپلیکیشن و یا نرم افزار است. وایر فریم یک نمای کلی از ساختار صفحه، طرح، معماری اطلاعات، مسیر طی شده توسط کاربر، عملکرد و رفتارهای مورد نظر او را ارائه می دهد.
بسته به نیاز و مهارت های شما، می توانید وایر فریم ها را با دست بکشید یا به صورت دیجیتالی آن ها را طراحی کنید.
مرحله دوم: طراحی رابط کاربری
پس از طراحی وایر فریم سایت، می بایست طرح خام خود را به یک طرح گرافیکی توسط نرم افزارهایی که بر روی کامپیوتر نصب می شوند تبدیل کنید. ۳ نمونه از معروف ترین و پر استفاده ترین نرم افزارها برای طراحی رابط کاربری، نرم افزار Adobe XD، Figma و Sketch هستند.
مرحله سوم: طراحی تجربه کاربری
User Experience Design به تعاملی موثر میان کاربر و محصول اطلاق می گردد؛ این محصول می تواند یک محصول یا خدمات دیجیتالی مانند سایت، اپلیکیشن موبایل و ساعت هوشمند بوده و یا حتی دستگاه اسپرسو ساز باشد.
این حرفه تلفیقی از علم روانشناسی، کسب و کار، تحقیقات بازار، طراحی و تکنولوژی است.
هدف از طراحی UX شناسایی مشکلات کاربران در استفاده از محصول و نحوه حل مشکلات توسط متخصصان این زمینه است تا کاربران بتوانند با صرف زمان و انرژی بسیار کم، بیشترین استفاده را از محصول ببرند.
مرحله چهارم: طراحی نقشه سایت
تصور کنید به یک شهر که تابحال به آن سفر نکرده اید رفته اید. ساده ترین راه برای رسیدن به مقاصد گوناگون در این شهر چیست؟ نقشه!
ممکن است از نقشه ی گوگل و یا نقشه ی چاپ شده ی شهر در بدو ورود استفاده کنید.
نقشه ی سایت عملکردی مشابه با نقشه ی یک شهر دارد. به گفته گوگل، نقشه سایت فایلی است که در آن اطلاعات مربوط به صفحات، فیلم ها و سایر فایل های سایت و روابط بین آنها نوشته می شود. موتورهای جستجو مانند Google این فایل را می خوانند تا سایت شما را با کارایی بیشتری ایندکس کنند. نقشه سایت به گوگل می گوید که از نظر شما کدام صفحات و فایل ها در سایت مهم هستند. همچنین اطلاعات ارزشمندی در مورد این فایل ها ارائه می دهد. به عنوان مثال، آخرین بروزرسانی یک صفحه و نسخه ای دیگر از همان صفحه به زبانی دیگر.
مرحله پنجم: طراحی گرافیک سایت
حال نوبت به پیاده سازی ظاهر سایت می رسد. در این مرحله رنگ های اصلی در سایت، آیکن ها، رنگ نوشته ها، لوگو و سایر عناصر گرافیکی تعیین و طراحی می شوند. این مرحله همان مرحله ی تبدیل وایر فریم به UI است.
مرحله ششم: تبدیل اطلاعات به زبان کامپیوتر (برنامه نویسی)
درست خواندید! زبان کامپیوتر زبان انگلیسی یا زبان اشاره نیست! بلکه زبان ۰ و ۱ است. به همین جهت، طرحی که توسط طراح UI در کامپیوتر ترسیم شده می بایست توسط یک برنامه نویس سمت کاربر (Front-end developer) و یک برنامه نویس سمت سرور (backend developer) به زبان کامپیوتر تبدیل شود.
مرحله هفتم: تهیه فضای میزبانی (هاست و دامنه)
برای قرار دادن تمامی این کدها، گرافیک ها و محتوای خود می بایست یک فضای میزبانی که به اصطلاح “هاست” نام دارد را از ارائه دهنده خدمات هاستینگ خرید کنید. از برترین ارائه دهندگان هاستینگ در ایران می توان به “” و “” اشاره کرد.
مرحله هشتم: راه اندازی سایت
از هر چه میرود سخن دوست خوشتر است! با پشت سر گذاشتن موفق مراحل قبل، حال نوبت به راه اندازی سایت می رسد. در این مرحله، می بایست تمام اطلاعات اعم از کدهای برنامه نویسی شده، لوگو، آیکن ها و محتواهای از پیش نگارش شده را بر روی هاست خریداری شده آپلود کنید تا وب سایت شما بر روی فضای اینترنت قرار بگیرد.
خدمات جانبی طراحی سایت در اهواز
شرکت آرتیاش علاوه بر خدماتی اصلی خود (برنامه نویسی و طراحی سایت) فعالیت های جانبی همچون تولید محتوا، سئو و بهینه سازی سایت، عکاسی تبلیغاتی و صنعتی، ساخت تیزهای تبلیغاتی، مدیریت شبکه های اجتماعی همچون اینستاگرام، تبلیغات و بازاریابی اینترنتی، افزایش فروش وبسایت و… را برای مشتریان خود در نظر گرفته است.
نقطه آغاز تمام موفقیت ها پشتکار و هدف است .
11 نکته برای داشتن یک وب سایت عالی
- 1. بازی با رنگ ها
- 2. بهبود عملکرد وبسایت
- 3. حذف فونت های اضافه
- 4. نامگذاری صحیح فایل ها
- 5. تصاویر با فرمت مناسب
- 6. حجم تصاویر وب سایت
- 7. برش تصاویر وبسایت
- 8. تصاویر مرتبط با سایت
- 9. بهینه سازی تصاویر
- 10. تگ Alt تصاویر
- 11. تحلیل رقبای سایت
1. بازی با رنگ ها
در حالی که سخت مشغول طراحی، رنگ بندی و چیدمان عناصر سایت خود هستید، نباید از یک موضوع مهم غافل شوید: ترکیب رنگی مناسب.
به محض رسیدن به این مبحث، متخصصین بسیاری توصیه می کنند از چرخه ی رنگ استفاده کنید. اما با پیشرفت تکنولوژی، سایت های زیادی در این زمینه پدید آمده اند که تنها با انتخاب یک رنگ، رنگ هایی که با آن همخوانی دارند را نمایش می دهند. علاوه بر این، کدهای رنگی آن ها را برای سهولت استفاده ی شما در اختیار قرار می دهند. یکی از این سایت ها، Schemecolor است.
2. سایت خود را برای استفاده ی راحت و ساده بهبود دهید.
می توانید با درج لوگوی کسب و کار یا سایت خود در تمامی صفحات و اجزای سایت، به کاربر امکان برگشت به صفحه اصلی که به اصلاح به آن “خانه” یا “Home” می گویند را بدهید. همچنین از یک آیکن منو در تمام بخش های سایت خود استفاده کنید؛ این کار به کاربر امکان مراجعه به تمامی بخش ها و صفحات سایت، بدون نیاز به رفتن به ابتدای سایت را می دهد.
3. از فونت های متعدد بر روی سایت خود استفاده نکنید.
در انیمیشن زیر، فونتی که توسط گوگل ارائه شده (چک شود) در سایت مقصد استفاده می شود که این امر منجر به درخواست های بیشتر از DNS و SSL می شود که در سرعت بارگذاری صفحات سایت تاثیر مستقیمی دارد.
4. فایل ها را به درستی نامگذاری کنید.
انجام این کار به پیدا کردن راحت فایل ها و تصاویر در دیتابیس سایت کمک شایانی می کند. همچنین یکی از فاکتورها برای موتورهای جستجو، نام فایل ها می باشد. بطور مثال، از نامگذاری تصاویر خود به شکل “img2021-09-16” و یا نامگذاری فایل های خود بصورت “document1” خودداری کرده و در عوض نام آن ها را بدین شکل بنویسید: “the-dark-chocolate” و یا “final-css-interaction-codes”.
نکته:
- از کاراکترهای کوچک انگلیسی و اعداد بین ۰ تا ۹ استفاده کنید.
- از نقطه یا فاصله بین حروف استفاده نکنید؛ بلکه می بایست از خط فاصله (-) بدین منظور استفاده کنید.
5. از تصاویر با فرمت مناسب استفاده کنید.
هر یک از فرمت های تصاویر ویژگی های خود را دارند که در زیر به رایج ترین آن ها اشاره کرده ایم:
• JPEG: رایج ترین فرمت تصویر که بطور گسترده توسط دستگاه ها و مرورگرهای زیادی پشتیبانی می شود.
مزایا و معایب:
- پوشش دهی طیف وسیعی از رنگ ها
- پوشش جزئیات بیشتر از تصویر
- حجم زیاد
- مناسب تصاویر با رنگ ها کم نیستند. تصاویری همانند اسکرین شات ها و تصاویری که توسط کامپیوترها گرفته می شوند.
- برای تصاویر مونوکروم و گرافیک هایی که بر پایه خطوط هستند، فرمت مناسبی نیستند.
PNG : بطور گسترده توسط اینترنت پشتیبانی شده و بیشترین استفاده را در اینترنت دارد.
مزایا و معایب:
- پشتیبانی از زمینه ی شفاف (Transparency)
- فشرده بودن تصویر (Compression – به معنای برخورداری از حجم کم) در عین حفظ جزئیات
- بهترین فرمت برای لوگوها و آیکن ها
- بهترین فرمت برای متون و اسکرین شات ها
- بهترین فرمت برای نمودارها و اینفوگرافیک ها
- حجم بیشتر نسبت به تصاویر JPEG- در صورتی که مایلید از جزئیات زیاد و رنگ های وسیع استفاده کنید.
SVG: پس از فرمت های PNG و JPEG، محبوب ترین فرمت تصویر در وب، فرمت SVG محسوب می شود.
مزایا و معایب:
- بهترین فرمت برای تصاویر وکتور، از جمله آیکن ها، لوگوها و اینفوگرافیک ها
- بهترین فرمت برای تصاویری که در موبایل ها و تبلت ها به نمایش در می آیند. زیرا نمایش این فرمت وابسته به دستگاه و اندازه ی آن نخواهد بود.
- حجم بسیار کم در مقایسه با تصاویر JPEG و PNG
- بهترین جایگزین برای فرمت PNG
- منعطف و سازگار با کدهای CSS و جاوا اسکریپت
- تغییر اندازه بدون از دست رفتن کیفیت تصویر
- پشتیبانی توسط رایج ترین مرورگرها (Chrome, Firefox, Safari, Opera)
- در صورتی که آبجکت تصویر دارای عناصر کوچک زیادی باشد، حجم فایل زیاد می شود.
- عدم برخورداری از نمایش بخشی از آبجکت گرافیکی
WebP: فرمتی که توسط گوگل توسعه داده شد. این فرمت همانند تصاویر JPEG می تواند طیف وسیعی از رنگ ها را ذخیره کرده و همانند فرمت PNG از حجم کمی برخوردار است. به گفته گوگل، این فرمت نسبت به PNG %26 و نسبت به تصاویر JPEG %34 از حجم کمتری برخوردار است.
مزایا و معایب:
- بهبود الگوریتم فشرده سازی در این فرمت
- پشتیبانی از زمینه ی شفاف (Transparency)
- بصورت ۱۰۰% توسط وب پشتیبانی نمی شود.
- توسط نسخه های قدیمی تر مرورگرها نمایش داده نمی شود.
- با بسیاری از سیستم های مدیریت محتوا سازگار نیست. اما هم اکنون وردپرس از آن پشتیبانی می کند.
- در برخی موارد، تصاویر JPEG از حجم کمتری نسبت به این تصاویر برخوردار است.
6. از حجم مناسب برای تصاویر سایت خود بهره ببرید.
تصاویری که تمام صفحه هستند و یا اندازه ی بزرگی دارند، نباید بیش از ۱ مگابایت (۱ MB) حجم داشته و تصاویر کوچکتر ۳۰۰ کیلوبایت (۳۰۰ KB) یا کمتر می بایست باشند.
7. حاشیه اطراف و فضای خالی تصاویر را برش دهید.
چرا که وجود این حواشی و فضای خالی در تصاویر منجر به افزایش حجم آن ها شده و از طرفی تمرکز بر عناصر اصلی عکس را کاهش می دهد.
8. از تصاویر مرتبط با موضوع مقاله و سایت استفاده کنید.
چنانچه زمینه فعالیت سایت شما ارتباطات و تکنولوژی می باشد، قرار دادن تصاویر غذا در سایت شما کاملا نامرتبط و غیر منطقی بنظر می رسد؛ مگر آنکه قصد بررسی گجتی که در آشپزخانه و برای طبخ غذا مورد استفاده قرار می گیرد در دستور کار شما باشد.
9. همیشه تصاویر خود را بهینه سازی کنید؛ فارغ از فرمتی که دارند.
به این کار به اصطلاح “بهینه سازی تصویر” یا “Image Optimization” می گویند. بهینه سازی تصاویر باعث می شود حجم تصاویر موجود بر روی سایت شما بسیار کم شده و از این رو، سایت شما برای بازدیدکنندگان با سرعت بیشتری به نمایش درآید؛ این عملکرد یکی از پارامترهای بهبود تجربه کاربری یا UX است. برای این امر می توانید از ۳ سایت Optimizilla، Kraken و tinypng استفاده کنید. همچنین استفاده از برنامه فتوشاپ و خروجی گرفتن تصاویر برای وب نیز در این دسته جای می گیرد.
10. تگ Alt تصاویر را فراموش نکنید.
موتورهای جستجو درکی از تصاویر موجود در سایت شما ندارند. برای آنکه سایت خود را در مدت زمانی کوتاه به موتورهای جستجو معرفی کنید و بدین ترتیب در نتایج جستجو ظاهر شوید، می بایست علاوه بر رعایت موارد و نکات در زمینه سئو (همین واژه سئو لینک شه به صفحه خدمات سئو آرتیاش)، از متن جایگزین برای تصاویر خود بهره ببرید. نوشتن متن جایگزین برای تصاویر سایت باعث می شود موتورهای جستجو درباره ی موضوع و جزئیات موجود در تصاویر درک و بینش پیدا کرده و آن ها را به مخاطبان هدف نشان دهند. علاوه بر مزیت مذکور، متن جایگزین به مخاطبان نابینا کمک می کند بصورت شنیداری از محتوای تصویر شما آگاه شوند.
همچنین نگارش “توضیح تصویر” کمک زیادی به مخاطبین سایت شما می کند؛ چرا که بیش از مقالات، توضیح تصاویر خوانده می شود.
نکته: در متن جایگزین (Alt Text) تصاویر، از کلمات کلیدی استفاده کنید.
11. تحلیل رقبا
تحلیل رقبا می تواند به تسریع بهبود عملکرد شما در دنیای وب کمک کند. با مشاهده سایت و کسب و کار آن ها، رنگ بندی مورد استفاده، خدمات و نمونه کارها می توانید به یک جمع بندی کلی برسید، سپس عملکرد بهتری نسبت به آن ها از خود نشان دهید.
مهم ترین عملکرد برای تحلیل رقبا در فضای اینترنت از قرار زیر است:
۵ قدم برای تحلیل رقبا در فضای اینترنت:
۱. شناسایی رقبا
- رقبای اصلی: رقبایی که خدمات و سرویس های مشابهی ارائه می دهند و کاربران آن ها همان کاربران شما هستند.
- رقبای فرعی (غیر مستقیم): مشاغلی که محصولات و خدمات نسبتاً متفاوتی ارائه می دهند؛ اما زمینه ی فعالیت آن ها با شما یکسان است و خدمات گیرندگان آن ها کمی متفاوت با خدمات گیرندگان شما می باشند.
- رقبای جایگزین: کسب و کارهایی که محصولات و خدمات متفاوتی را به مشتریان مشابه در یک زمینه ارائه می دهند.
2. جمع آوری اطلاعات از کسب و کار برترین رقبا
- محصولات و خدمات
- تعرفه ها
- جایگاه و برند
- شهرت
3. تحلیل نقاط قوت و نقاط ضعف کسب و کار آن ها
- دلایل شهرت آن ها
- کیفیت محصولات و خدمات
- نرخ بسیار زیاد تعرفه ها
- عدم ارائه پشتیبانی
4. ارتباط مستقیم با رقبا و صحبت کردن با آن ها
- مذاکره برای همکاری با آن ها
- پوشش نقاط ضعف آن ها
5. مشخص کردن مزیت رقابتی خودتان نسبت به آن ها
- ارائه خدمات مشابه با قیمت پایین تر
- ارائه پیشنهادات فصلی و مناسبتی
- ارائه پشتیبانی
به منظور تحلیل رقبا، معرفی وب سایت معروف Similarweb خالی از لطف نیست.
نمونه کار ها
جوایز و افتخارات








طراحی سایت در خوزستان
طراحی سایت در دزفول
طراحی سایت در آبادان
طراحی سایت در امیدیه
طراحی سایت در اندیمشک
طراحی سایت در اهواز
طراحی سایت در ایذه
طراحی سایت در بهبهان
طراحی سایت در خرمشهر
طراحی سایت در رامهرمز
طراحی سایت در سربندر
طراحی سایت در شادگان
طراحی سایت در شوش
طراحی سایت در شوشتر
طراحی سایت در لالی
طراحی سایت در ماهشهر
طراحی سایت در مسجد سلیمان
طراحی و سئو سایت در اهواز را به شرکت آرتیاش بسپارید
اگر ساکن اهواز هستید و قصد دارید با طراحی سایت برای کسب و کار خود، تعداد مشتریان و سود خود را افزایش دهید، با کارشناسان و متخصصان شرکت آرتیاش در ارتباط باشید. آرتیاش یکی از بهترین شرکتهای تخصصی برنامهنویسی در اهواز است که فعالیت خود را با بهرهگیری از بهترین متخصصان فناوری اطلاعات از سال ۱۳۸۵ شروع کرد و در طول این سالها همواره به فکر کمک به کسب و کارهای نوپا، شرکتها و سازمانها است.
این سایت تمام خدمات خود را با بهترین کیفیت و مناسبترین قیمت به مشتریان ارائه میدهد. خدمات ارائه شده در شرکت آرتیاش عبارتند از: سئو و بهینه سازی وبسایت در اهواز، طراحی وبسایت در اهواز، طراحی فروشگاه اینترنتی و اپلیکیشن در اهواز، ساخت تیزرهای تبلیغاتی و عکاسی صنعتی در اهواز.
سوالات متداول طراحی سایت
در صورتی که میخواهید تصمیم نهایی خود را برای طراحی سایت در اهواز بگیرید، قطعا برای شما و شرکای تجاریتان سوالاتی پیش خواهد آمد.
کارشناسان طراحی سایت ما در بخش زیر تمام تلاش خود را کرده اند که پاسخی به سوالات پرتکرار و مهم شما سروران گرامی (با محوریت طراحی وب سایت در اهواز) تهیه و تدوین نمایند .
در صورتی که سوال احتمالی خود را در این بخش نیافتید، میتوانید از طریق فرم نظرات در انتهای همین صفحه، سوالات خود را برای کارشناسان شرکت آرتیاش ارسال نمایید و در کوتاه ترین زمان پاسخ آن را دریافت کنید، لازم به ذکر است شما میتوانید در ساعات کاری شرکت آرتیاش با کارشناسان واحد فنی / فروش از طریق شماره تماس ۰۶۱۳.۴۴۵.۵۰۲۰ ارتباط برقرار کرده و اقدام به دریافت مشاوره رایگان نمایید .

به چه شکل طرح اولیه سایت خود را تهیه کنم؟
شما می توانید این طرح را بر روی کاغذ بنویسید، بر روی کاغذ آن را ترسیم کنید و یا از یک ابزار آنلاین ترسیم نقشه ذهنی همانند MindMeister استفاده کنید.
چگونه بهترین نام و پسوند دامنه را انتخاب کنم؟
بهترین شیوه ها:
۱. پسوند دامنه ی خود را بدرستی انتخاب نمایید.
بطور مثال، اگر در ایران زندگی می کنید و مخاطبان شما در ایران حضور دارند، استفاده از پسوند دامنه .nl که متعلق به کشور هلند است، اشتباه و غیر منطقی تلقی می شود.
۲. کوتاه ترین نام مناسب را انتخاب کنید.
با قید کردن کلمه یا کلمات کلیدی و استفاده از نهایت یک واژه ی ربط می توانید نام دامنه خود را بهتر کنید. به گفته گوگل، بهترین طول برای نام دامنه، حداکثر تا ۴ عبارت است.
شعار “Less is more” که شعار مینیمالیست ها است اینجا صدق می کند. این شعار دربردارنده مفهوم “کمترین چیزها، بیشترین تاثیرات” است.
۳. سعی کنید در کوتاه ترین نام، کلمه کلیدی کسب و کار خود را بگنجانید.
زمینه ی فعالیت کسب و کار شما چیست؟ مهم ترین کلمه کلیدی حوزه کاری شما چطور؟ یک مثال کاربردی در این زمینه، نام دامنه androidpolice است. این وب سایت در زمینه ارائه اطلاعات بروز سیستم عامل اندروید فعالیت می کند.
۴. از نام برند استفاده کنید.
چنانچه برای کسب و کار خود یک نام انتخاب کرده اید (نام برند)، آن را بعنوان نام دامنه در نظر بگیرید.
مثال بارز و نام آشنا در این زمینه، برند های گوگل و ماکروسافت است.
۵. مطمئن شوید نام دامنه ی شما براحتی بخاطر سپرده شده و تلفظ می شود.
استفاده از اسامی پیچیده و دشوار، باعث می شود خیلی به ندرت در خاطر مخاطبین خود زنده شوید.
۶. مطمئن شوید نام دامنه با زمینه فعالیت شما همخوانی داشته باشد.
در مثال نام دامنه “اندروید پلیس”، به وضوح مشخص است که زمینه ی فعالیت این کسب و کار، در خصوص سیستم عامل اندروید است.
۷. نام دامنه را متفاوت از سایرین انتخاب کنید.
چرا که به برندسازی شما کمک می کند. همچنین در صورتی که از اسامی موجود در اینترنت استفاده کنید، از طرف موتورهای جستجو یک اسپم (Spam) شناخته می شوید!
از این موارد اجتناب کنید:
۱. از قرار دادن خط تیره، نقطه و اعداد در نام دامنه ی خود پرهیز کنید.
نام دامنه می بایست رشته ای از حروف بهم پیوسته باشد.
۲. یک کلمه را چندین بار تکرار نکنید.
ذکر کلمه کلیدی برای دومین یا چندمین مرتبه در نام دامنه، نه تنها حرفه ای نبوده، بلکه از منظر دیداری و یادآوری جلوه نامناسبی دارد.
۳. از کلمات یا عبارات مشابه که در سطح اینترنت وجود دارند استفاده نکنید.
اینکار منجر به رد صلاحیت شما از سوی موتورهای جستجو، بدلیل نقض قوانین آن ها و حقی کپی رایت می شود.
اگر تصاویر من بیش از ۱ مگابایت حجم داشتند و مناسب سایت نبودند، چه کاری می توانم انجام دهم؟
• اندازه های تصویر خود را تغییر دهید. بطور مثال، اگر عرض تصویر شما ۵۰۰۰ پیکسل است، آن را به ۲۰۰۰ یا ۱۲۰۰ پیکسل و یا کمتر از این اندازه ها کاهش دهید. در عین حال، حواستان را به کیفیت تصویر خود بدهید که دچار افت نشود.
• فضای خالی و سفید تصاویر خود را برش داده و پاک کنید. این کار را به سادگی می توانید توسط نرم افزار فتوشاپ انجام دهید.
• رزولوشن تصویر را کمتر کنید. بهترین رزولوشن برای تصاویر وب، ۷۲ یا ۹۲ پیکسل می باشد.
• تصاویر خود را فشرده کنید. وبسایت Tinypng.com یکی از ابزارهای خوب در زمینه فشرده سازی تصاویر می باشد
برای فروش کدامیک بهتر است؟ سایت یا اینستاگرام؟
پاسخ به این پرسش بسته به گستردگی کسب و کار و بودجه ی شما دارد. قطعا داشتن یک سایت دست شما را برای ارائه گستره وسیعی از محصولات و خدمات باز می گذارد؛ در حالی که توسط یک پروفایل اینستاگرام، شما می توانید عکس محصولات خود را درج کرده و یک توضیح مناسب در کپشن هر پست بنویسید.
می توانید هر دو را در کنار یکدیگر داشته باشید؛ به این صورت که برای معرفی تمامی خدمات، سرویس ها و محصولات خود وب سایت مناسبی راه اندازی کرده و از صفحه ی اینستاگرام (لینک به مدیریت شبکه های اجتماعی آرتیاش) برای معرفی اجمالی آن ها استفاده کنید.
در ذیل، به مزایای داشتن سایت بصورت تیتروار می پردازیم:
• ایجاد اعتبار و اعتماد
• پیاده سازی تکنیک های سئو
• دستیار فروش و پشتیبانی شما بصورت ۲۴ ساعته و ۷ روز هفته
• کنترل و مالکیت تام بر روی وب سایت
• امکان افزودن قابلیت های بی شمار
• درج انواع محتوا؛ نظیر محتوای متنی، تصویری، ویدیویی و صوتی
بهترین فرمت تصویر برای سایت من کدام است؟
JPEG
- تصاویر عکاسی
- تصاویر با رنگ ها و جزئیات زیاد
- تصاویر ثابت که کیفیت تصویر پارامتر اصلی نیست ولی حجم پایین مهم است
- تصاویر با رنگ ها و جزئیات زیاد دارای متون
PNG
- لوگوها
- تصاویر با رنگ های کم
- تصاویر با زمینه شفاف (Transparency)
- اسکرین شات ها
SVG
- لوگوها
- تصاویر با رنگ های کم
- گرافیک هایی بر پایه وکتور
چه محتوایی برای سایت من مناسب است؟
پاسخ به این سوال مستلزم شناخت هدف کسب و کارتان، نیاز مشتریان و مخاطبانتان است. بطور مثال، چنانچه یک وب سایت فروشگاهی در زمینه پوشاک بر روی فضای اینترنت دارید، بهترین محتوا برای سایت شما می تواند عکس های محصولات موجود با بالاترین کیفیت، توضیحات محصول، مقایسه محصولات موجود در فروشگاه اینترنتی شما، ارائه محتوای ماهانه با تیترهایی نظیر: “پر فروش ترین لباس های شهریور ماه” باشد.
در مثالی دیگر می توان به یک کسب و کار (یا آژانس) ارائه دهنده خدمات دیجیتال مارکتینگ (لینک به صفحه خدمات آرتیاش) اشاره کرد. قطعاً بهترین محتوا برای این کسب و کار، بلاگ پست ها و پاسخ به سوالات متداول مخاطبین در زمینه های (به تک تک این عناوین لینک داخلی داده شود) تولید محتوا، عکاسی محصول، ساخت تیزر تبلیغاتی، سئو محتوا، سئو سایت و سایر خدمات در زمینه دیجیتال مارکتینگ است.
بدین جهت، می توانید به شرکت آرتیاش برای انواع خدمات دیجیتال مارکتینگ (لینک به صفحه نمونه کارهای دیجیتال مارکتینگ) اعتماد کرده، دغدغه و نیازمندی های خود را با کارشناسان این شرکت در میان گذاشته و بهترین مشاوره را از تیم دیجیتال مارکتینگ شرکت آرتیاش دریافت کنید.
هزینه طراحی سایت چقدر است؟ (لینک به صفحه پلن های طراحی سایت آرتیاش)
این هزینه بستگی به نیاز شما و اولویت هایتان دارد؛ ممکن است بخواهید خودتان تمامی این مراحل را انجام دهید که در این صورت می بایست هزینه هاست و دامنه را پرداخت کنید. در کنار هزینه های مالی، بیشترین هزینه ی شما، صرف زمان برای یادگیری هر کدام از مراحل طراحی سایت است؛ اما چنانچه تمایل دارید این کار را به یک فرد متخصص و با تجربه در این زمینه بسپارید، علاوه بر هزینه های فوق، دستمزد شخص متخصص یا تیم طراحی سایت را می بایست پرداخت کنید. در این حالت می توانید با خیال آسوده به سایر امور خود رسیدگی کرده و در مدت زمان تعیین شده سایت خود را با بالاترین کیفیت و جلوه های بصری تحویل بگیرید؛ این کار به صرفه جویی بسیار زیاد در زمان شما کمک بسیاری خواهد کرد.
هزینه و قیمت طراحی سایت در اهواز + تمامی شرایط کلیدی
- قیمت نرخ هزینه و مبلغ تعرفه خدمات طراحی سایت و ساخت وبسایت در شهر اهواز
- نوع وب سایت شما. هزینه ی راه اندازی و نگهداری یک وب سایت فروشگاهی با وب سایت خبری، بدلیل امکانات، افزونه های مورد نیاز، فضای سرور، تکنولوژی مورد استفاده در سرور و فاکتورهای مهم دیگر متفاوت است.
- هاست خریداری شده؛ که با توجه به شرکت ارائه دهنده خدمات هاستینگ، فضا، سرعت، دسترسی پذیری و سیستم عامل نصب شده بر روی سرور طیف وسیعی از قیمت ها را شامل می شود.
- پسوند دامنه؛ بطور مثال قیمت پسوند دامنه ی .ir از .com بسیار کمتر است.
سایر عوامل تاثیر گذار بر قیمت سایت در صورت ترجیحات کارفرمای پروژه: - سیستم مدیریت محتوا: اگر در سایت از یک سیستم مدیریت محتوا یا CMS رایگان همانند وردپرس استفاده شود، هزینه ای در بر نخواهد داشت، در حالی که توسعه یک CMS اختصاصی در کنار مزایای فراوان، هزینه هایی را در بر خواهد داشت.
- دستمزد متخصص: اگر هر یک از مراحل طراحی سایت خود را به یک شخص یا یک شرکت بسپارید؛ بسته به تعرفه های آن شخص یا مجموعه، هزینه هایی به سایر هزینه هایی شما اضافه خواهند شد.
- استفاده از VPS و CDN
تفاوت وب سایت با فروشگاه آنلاین چیست؟
وب سایت در واقع هر خانه ی مستقل در فضای اینترنت است که حوزه فعالیت آن متفاوت است؛ گاه یک سایت خبری است و گاه یک وب سایت شرکتی است که به ارائه محصولات و خدمات خود مشغول است. در حالی که فروشگاه آنلاین یک وب سایت است که به فروش محصولات، خدمات و یا سرویس های خود مشغول است. تکنولوژی های بکار رفته در وب سایت نسبت به فروشگاه اینترنتی کمی متفاوت است.
تفاوت داشتن یک وب سایت با ثبت موقعیت بر روی نقشه گوگل چیست؟
شما می توانید بدون داشتن یک وب سایت، مشخصات کلیدی کسب و کار خود (نام شرکت یا فروشگاه خود، آدرس آن و شماره تماس) را بر روی لیست های محلی موتورهای جستجو ثبت نمایید.
ثبت موقعیت فیزیکی فروشگاه یا شرکت شما بر روی گوگل و سایر موتورهای جستجو مانند Bing به منزله داشتن یک وب سایت نیست؛ در اصطلاح به ثبت موقعیت بر روی نقشه گوگل “Local Business” می گویند. می توانید از محصول گوگل در این زمینه با نام “Google My Business” استفاده کنید. ماکروسافت نیز توسط محصول خود با نام “Bing Places for Business” خدمت مشابهی را ارائه می دهد.
اینماد و نماد ساماندهی چیست؟ چه زمانی باید این نمادها را اخذ کنم؟
ساماندهی سایتهای تجاری در کشور که توسط “مرکز توسعه تجارت الکترونیکی” (وزارت صنعت، معدن و تجارت) انجام می شود، منجر به اعتماد مخاطبین و مشتریان به کسب و کار آنلاین شده که فروش محصولات کسب و کارهای دیجیتالی را به طور چشمگیری افزایش می دهد. با اتکا به توضیح سایت اینماد، یک کسب و کار دارای اینماد، کسب و کاری مورد تایید از طرف وزارت صنعت، معدن و تجارت می باشد که مردم در هنگام خرید از طریق اینترنت با اطمینان از این که سایت ها به تعهدات خود در قبال آنان عمل خواهند کرد و حقوق مصرف کنندگان را به رسمیت می شناسند، اقدام به خرید می کنند. نماد اعتماد الکترونیکی به شکل یک علامت در پایین سایتهایی که از نظر قانونی فعالیت آنان مورد تائید است به نمایش در می آید. اعتبار این نماد به مدت ۲ سال است که می بایست پس از مدت زمان، برای تمدید آن مجدد مراحل قانونی را طی کرد.
نماد ساماندهی نماد دیگری است که مهر تاییدی بر محتوای مناسب با قوانین و موازین کشور است.
تمامی سایت های فعال ایرانی صرف نظر از نوع و موضوع فعالیت اعم از تجاری، شرکتی، شخصی، فرهنگی یا دولتی ملزم به ثبت مشخصات خود در این سامانه هستند و باید دارای نماد ساماندهی باشند.
نکته: نماد ساماندهی با نماد اعتماد الکترونیک متفاوت است. برای سایت هایی که فعالیت تجاری ندارند نیازی به دریافت نماد اعتماد الکترونیک نیست.
هاست و دامنه چیست؟ برای طراحی سایت شرکتی هم باید هاست و دامنه خریداری کنیم؟
هاست(Host) که معنای فارسی آن میزبان میباشد، به مانند یک میزبانی می ماند که درب خانه اش همیشه به روی همگان باز است. در واقع هاست یک رایانه همیشه روشن است که در هر زمان و از هرمکان که مخاطبی به آن مراجعه می نماید، می تواند اطلاعات درون آن را مشاهده نماید. دامنه(Domain) نیز به مانند آدرس خانه آن فرد میهمان نواز است! بدون داشتن آدرس هرگز نمی توانید به مقصد مورد نظر برسید. پس پاسخ به پرسش دوم، بله است! برای داشتن یک سایت داشتن همزمان هاست و دامین الزامی است.
برای یک سایت شرکتی هاست خارجی بهتر است یا ایرانی؟
انتخاب با شماست اما، اگر اکثر مخاطبین سایت شما داخلی هستند بهتر است از سرویس دهندگان ایرانی استفاده کنید، اما اگر موضوع سایت شما به گونه ایست که بازدیدکنندگان شما در خارج از کشور قراردارند بهتر است هاست شما از همان کشور تهیه شود.
باتوجه به اینکه هنگام خرید هاست باید مقدار فضای مورد نیاز را مشخص کنیم، در ادامه امکان افزایش یا کاهش مقدار هاست خریداری شده وجود دارد؟
در مورد افزایش فضای هاست بله، در هر زمان که نیازمند بیشتر شدن هاستتان باشید این امکان وجود دارد تا هاست بیشتری خریداری نموده و به مقدار قبلی بیفزایید. اما در مورد کاهش، باید منتظر باشید تا مدت زمانی که در ابتدا برای خریداری هاست مشخص نموده اید به پایان رسیده و پس از آن اقدام به خرید مقدار کمتری نمایید.
برای داشتن سایت شرکتی بهتر چه کارهایی باید انجام دهیم؟
- 1) برای داشتن یک سایت خوب، در هر زمینه ای، بهترین کار آگاه سازی هرچه بیشتر مخاطبین است. هرچه سایت مرتب تر و مطالب تفکیک شده تر باشد، مخاطب با میل و رغبت بیشتری به بازدید سایت شما خواهد پرداخت. سعی کنید اگر در زمینه های مختلفی فعالیت می کنید در همان صفحه نخست و ابتدای صفحه حوزه های کاری مختلف خود را مشخص سازید.
- ۲) از سیستم مدیریت محتوای قوی، پر سرعت و ایمن استفاده نمایید. با در نظر گرفتن اینکه در آینده ترافیک و حجم بازدید از سایت شما بالا خواهد رفت می بایست زیرساخت معتبر و قدرتمندی را انتخاب نمایید.
- ۳) ارائه آمار و اطلاعات و آنالیز از فعالیتتان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. با توجه به اینکه یک وب سایت با کیفیت می تواند حتی کسب و کارهای کوچک را بزرگ جلوه دهد و نظر مخاطبین را به خود جلب نماید پس بهتر است با ارائه مطالب و اطلاعات کاربردی و مفید از شرکت خود باعث جلب اعتماد بیشتر مخاطب شوید.
در هنگام سفارش طراحی سایت شرکتی در نظر گرفتن سئوی سایت چقدر اهمیت دارد؟
اگر به رسالت طراحی و پیاده سازی یک وب سایت نگاهی بیندازیم خواهیم فهمید که هدف جلب مخاطب و افزایش بازدید از سایت می باشد. سئوی بهتر سایت یعنی افزایش رتبه در موتورهای جستجوگر، و این به معنای افزایش میزان بازدید و ورودی کاربر به سایت شماست. پس نتیجتاً سئوی سایت یکی از مهم ترین رکن های طراحی یک سایت است و از اهمیت بالایی برخوردار است.
سیستم مدیریت محتوا چیست؟ آیا برای سایت های شرکتی داشتن سیستم مدیریت محتوا ضروریست؟
برای درک بهتر معنای سیستم مدیریت محتوا بهتر است به ذکر یک مثال بپردازیم، همانگونه که اکثراً می دانند، تمامی تلفن های همراه از سیستم عامل برخوردارند که از معروف ترین آنها به اندروید و آیاواِس(IOS) اشاره میکنیم. در موبایل ها سیستم عامل، وظیفه ارائه امکانات نرم افزاری مورد نظر کاربر را دارد. سیستم مدیریت محتوا دقیقاً همان کار را در مورد وب سایت انجام می دهد. هرچه سیستم مدیریت محتوا(CMS) بهتر و قوی تر باشد، خروجی و نتیجه در طراحی وب سایت، کارآمد تر و بهتر خواهد بود.
سیستم های مدیریت محتوا چند دسته می باشند؟
هنگام صحبت از سیستم های مدیریت محتوا یا CMS با سوالاتی از قبیل: سیستم های وردپرسی چه تفاوتی با سیستم های اختصاصی دارند؟ سیستم های متن باز بهترند یا سیستم های اختصاصی؟ مواجه می شویم که در پاسخ باید بگوییم، سیستم های متن باز مانند وردپرس، جوملا و… و سیستم های اختصاصی. که شرکت آرتیاش یکی از باسابقه ترین و برترین ارائه دهندگان سیستم های اختصاصی طراحی وب سایت می باشد. محصولات ما شامل پورتال فروشگاه اختصاصی آمیتیس، پورتال اختصاصی مدریت وب سایت های شرکتی اونیکس، پورتال اوپال و… می باشد. سیستم های متن باز، توسط برنامه نویسانی از سراسر جهان طراحی و توسعه داده شده اند اما نکات مهمی که باید در مورد آن ها در نظر گرفت این است که، به دلیل در اختیار بودن هسته و کدهای آن برای عموم، احتمال نفوذ به آنها بیشتر از سیستم های مدیریت محتوا می باشد. همچنین با توجه به آنکه سیستم های متن باز توسط برنامه نویسان غیرخصوصی نوشته میشوند، امکان توسعه اختصاصی در حوزه نیازهای کاربر ممکن نیست. نتیجتاً در صورتی که سیستم نیازمند توسعه ای خاص باشد، سیستم های اختصاصی بهتر عمل میکنند.
سایت های شرکتی به روز رسانی می شوند؟ سایت های ایستا (استاتیک) و پویا (داینامیک) چه تفاوتی دارند؟
تمامی سایت ها از جمله سایت های شرکتی امکان به روز رسانی دارند، حتی سایت هایی با سیستم متن باز شامل این مسئله هستند. اگر سایت شما توسط سیستم های پویا و قابل تغییر توسط کاربر طراحی شده باشد، کارشناسان تخصصی شرکت آرتیاش با افتخار و بطور کامل در هنگام تحویل سایت این کار را به شما آموزش خواهند داد. و هچنین امکان بروز رسانی های اختصاصی برای سیستم مدیریت محتوای اختصاصی آن ها وجود داشته باشد. اما اگر سایت شما بصورت ایستا و ثابت برای نمایش دائمی و بدون تغییر طراحی شده باشد، در صورت تمایل و تصمیم به ایجاد تغییرات در آن، این کار مفتخرانه و به صورت سفارشی توسط شرکت آرتیاش برایتان انجام خواهد شد.
هزینه طراحی سایت های شرکتی چقدر است؟ آیا برای ساخت سایت های شرکتی باید مقدار زیادی هزینه کنیم؟
تعیین هزینه طراحی سایت نسبت مستقیمی با نیازهای کاربر و نوع سیستم مدیریت محتوای وب سایت هر شخص دارد. شما میتوانید با بیان علت و نیازهایتان برای سفارش طراحی وب سایت و پیشنهاد مجری وب سایت متوجه مقدار هزینه ایجاد وب سایتتان شوید. ضمناً این نکته را باید متذکر شویم که به دلیل نوسان های نرخ ارز و باتوجه به اینکه قیمت دامین ها و هاست های خارجی بر پایه نرخ دلار محاسبه میشود، هزینه هاست و دامنه شما به روز و در زمان عقد قرارداد محاسبه و اعلام میشود.
برای ارتباط بهتر با مخاطبین شرکت، چه کارهایی را باید رعایت کنیم؟
برای شرکت هایی که افرادی را جهت پاسخگویی تلفنی قرارداده اند، بهتر است که عکس و شماره تلفن مستقیم افرادی را که به جوابدهی مشغولند را در سایت نوشت این کار باعث ایجاد حس بهتری در کاربرانتان میشود. یک نکته مهم که باید مورد توجه قرار داد این است که باتوجه به میزان بالای بازدید سایت های اینترنتی از طریق موبایل و تبلت بهتر است که شماره تلفن ها را به گونه ای(لینک قابل شماره گیری / Call to Action) در سایت قرار دهید که کاربر بتواند با انتخاب کردن آنها به صورت خودکار از طریق موبایل یا تبلت خود با شما تماس بگیرد.
نکته دیگر این است که اگر شرکت شما به گونه ای فعالیت میکند که بازدیدکنندگان حضوری دارید، مختصات(لوکیشن / Location)تان را به گونه ای در سایت قرار دهید که کاربر با کلیک بر روی آن به صورت خودکار به نرم افزارهای مسیریاب یا نقشه خوان(مانند گوگل مپ، وِیز و…) منتقل شده و به محل جغرافیایی شما راهنمایی شود.
نمایندگی های شرکت خود را در کدام بخش سایت قرار دهیم؟ درج مشخصات نمایندگان شرکت الزامی است؟
در صورتی که شرکت شما دارای نمایندگانی است، بهتر است که در ابتدا در صفحه ای مجزا به معرفی کامل آن ها با ذکر تصویر، شماره تماس، ایمیل، آدرس مکان جغرافیایی(Location) و… آن ها بپردازید. به هریک از آنها یک زیر صفحۀ اختصاصی(Subdomain) بدهید که با استفاده از نام کاربری و رمز عبور اختصاصیشان بتوانند وارد شده و زیر صفحه خود را مدیریت و در آن به ارسال مطلب بپردازند. همچنین به آن های این قابلیت را بدهید تا در صورت ورود با نام کاربری و رمز عبور اختصاصیشان به سایت و انجام خرید، محصولات شما با قیمت کمتری نسبت به مشتریان عادی برای آنها محاسبه شود.
امکان چند زبانه بودن سایت شرکتی من وجود دارد؟ آیا چند زبانه بودن سایت شرکتی من ضروری است؟
بله این مسئله امکان پذیر است اما الزامی نیست. در صورت تمایل به چند زبانه سازی وب سایتتان باید به چند نکته توجه کنید.
آیا توانایی تولید محتوا به زبان های غیرفارسی را دارید؟
آیا مخاطب غیر فارسی زبان و به زبان مدنظرتان دارید؟
در صورت تماس مخاطب غیر فارسی، آیا توانایی برقراری ارتباط و ارائه خدمات به آن ها را دارید؟
باتوجه به شرایط و قوانین کشور ما و کشور مدنظر، امکان مراودات کاری و مالی با کشور مذکور را دارید؟
اگر پاسخ شما به تمامی موارد یاد شده مثبت است، انجام این کار برای شما امکان پذیر است. طراحی سایت به زبان فارسی هزینه جداگانه ای در برنداشته اما انتخاب زبان های بعدی مشمول پرداخت هزینه مجزا میباشد.
حوزه کاری شرکت من مربوط به شهر خاصی است، آیا سئوی خاصی باید برای آن انجام دهم؟
بله! اتفاقا در این زمینه با رعایت چند تکنیک بخصوص که به شما خواهیم گفت، می توانید نتایج فوق العاده ای بگیرید و به راحتی در صدر لیست موتورهای جستجوگر در زمینه کاری و منطقه مورد نظرتان بروید.
طراحی وب سایت در اهواز چه مزیتی برای من به همراه خواهد داشت؟
شما می بایست تنها به یک نکته توجه داشته باشید که آیا مجموعه شما امکان ارائه خدمات به تمامی شهر ها و استان ها را دارد ؟ یا کسب و کار شما محلی و محدود به شهر اهواز می باشد !؟
امروزه تمامی کسب و کارها نیاز به حضور در فضای آنلاین را در مجموعه خود احساس میکنند، در صورتی که رقبای شما در این بستر فعالیت میکنند ، شما هم دیر یا زود می بایست کسب و کار خود را شهر اهواز به صورت آنلاین ایجاد نمایید .
طراح سایت اهواز و بهترین شرکت طراح وب در شهر اهواز چه شرکتی است !؟
در راستای انتخاب بهترین شرکت طراحی سایت در اهواز می بایست با مشتریان مجموعه های مختلف که در حوزه طراحی و برنامه نویسی سایت در اهواز فعالیت دارند ارتباط برقرار کرده و میزان رضایت آنها را جویا شوید .
شرکت آرتیاش تمامی تلاش خود را برای ارائه خدمات با بهترین کیفیت، کمترین زمان و هزینه اقتصادی در نظر میگیرید و در این راستا از چندین تیم تخصصی بهره می برد. شما میتوانید به بخش درباره شرکت آرتیاش یا مشتریان شرکت آرتیاش مراجعه نمایید .
سایت های شرکتی بزرگ و سایت های شرکتی کوچک چه تفاوتی دارند؟
- سایت های شرکتی بزرگ باتوجه به وسعت کار خود ممکن است نیاز به سایت های زیرمجموعه یا زیرسایت(Subdomain) های خاص داشته باشند.
سایت شرکت های بزرگ ممکن است برای بخش فروش خود نیاز به یک سایت فروشگاهی مجزا، برای سایت اطلاع رسانی خود یک پورتال خبری مستقل، و برای ارائه مقالات و مطالب خاص یک بلاگ جداگانه بخواهند.
آفرها و تخفیف طراحی سایت در اهواز + شرایط و اطلاع رسانی
- شرکت آرتیاش با توجه به مناسبهای مختلف همچون عید نوروز، شب یلدا، بلک فرایدر، ماه مبارک رمضان و.. آفرها و تخفیف برای طراحی سایت در اهواز در نظر میگیرید . برای کسب اطلاع بیشتر شبکه های اجتماعی شرکت آرتیاش را دنبال کنید . آدرس شبکه اجتماعی آرتیاش در بخش ارتباط با ما درج شده اند .
آیا می توانم برای برگزاری کلاس های آنلاین سایت داشته باشم؟
اگر فعالیت شرکت یا موسسه شما به شکلی است که به ارائه محتوای آموزشی می پردازید و برگزاری کلاس فیزیکی به دلیل هزینه های بالا، محدودیت های بهداشتی و… امکان پذیر نیست، کلاس های آنلاین و بر بستر اینترنت کمک بسزایی به شما میکند. پورتال های اختصاصی ما آماده ارائه این خدمات به شما و مخاطبین شماست!
آیا می توانم از طریق سایتم به مشتریانم وقت قبلی بدهم؟
اگر نوع فعالیت شما به گونه ای است که افراد می بایست برای مراجعه حضوری وقت قبلی بگیرند، می توانید با راه اندازی بخش رزرواسیون هم به مراجعینتان خدمت رسانی کنید هم با ایجاد نظم و کنترل بهتر و ایجاد سوابق حضور افراد به پیشبرد امور خود کمک کنید. پورتال اختصاصی ارائه خدمات رزرواسیون شرکت آرتیاش میتواند به راحتی این امر را برای شما میسر کند!
آیا می توانم محصولات شرکت خود را به صورت اینترنتی به فروش برسانم؟
اگر تولید کننده هستید، و یا اگر وارد کننده محصولات هستید و نهایتاً اگر به هر طریقی در شرکت خود محصولاتی را به فروش میرسانید، می توانید با راه اندازی بخش فروش اینترنتی به کارتان رونق دوچندانی ببخشید. پورتال اختصاصی آمیتیس شرکت آرتیاش می تواند به راحتی و با قدرت بسیار بالایی امکان فروش اینترنتی محصولاتتان را ایجاد کند
آیا میتوانم مقالات، ترجمه ها و سایر محتویات دیجیتالی خود را از طریق سایت به فروش برسانم؟
برای آن دسته از کسانی که به تولید مقالات یا مجلات دیجیتالی، طراحی تصاویر دیجیتالی، نوشتن پایان نامه و… می پردازند، این امکان وجود دارد که با استفاده از سیستمی، از طریق وب سایتشان نسبت به فروش لینک دانلود محتوای دیجیتال دلخواهشان اقدام نموده و از این طریق به کسب درآمد بپردازند.
آیا سایت ما دارای پشتیبانی رایگان است؟
بله! چرا که نه؟! شرکت برنامه نویسی و طراحی وب سایت آرتیاش با افتخار به مدت یک سال به کلیه مشتریان خود خدمات پشتیبانی رایگان ارائه میکند.
آیا پس از آماده شدن سایت آموزش کار با سایت به ما داده می شود؟
بله! پس از اتمام طراحی سایت شما و با تایید نهایی شما، کارشناسان بخش آموزش ما، بطور کامل مدیریت و چگونگی کار با سایت را به شما آموزش خواهند داد. علاوه بر آن با ارائه یک فیلم آموزشی می توانیم این اطمینان خاطر را به شما بدهیم که هیچ نکته ای را فراموش نخواهید کرد، که البته در آن صورت هم پشتیبانی رایگان ما برای هر گونه سوال و ابهام آماده خدمت رسانی به شماست!
مدت زمان طراحی سایت من چقدر است؟
مدت زمان طراحی و آماده سازی سایت شما نسبت مستقیمی با نوع سفارشتان داشته و بسته به پیچیدگی سایت شما از ۳ تا ۱۵ روز کاری متغیر است. اما مدت زمان آن به طور دقیق در یکی از بندهای قرارداد ذکر شده و مجموعه شرکت آرتیاش با تعهد تمام نسبت به زمان اعلام شده، طراحی سایت شما را انجام خواهند داد.
در انتخاب نام دامنه شرکتی خود رعایت چه نکاتی ضروریست؟
توجه به این نکته که نام دامنه شما، دربرگیرنده نام برند تجاری شما و به ساده ترین شکل ممکن باشد، از بیشترین اهمیت برخوردار است. پس نکته اول سادگی است! نکته دوم که باید به آن توجه شود ماندگاری دامنه در ذهن است. نکته دیگر عدم استفاده از خط تیره و اعداد است. نکته چهارم کوتاه بودن دامنه و پنجمین نکته انتخاب پسوند مناسب بسته به نوع فعالیتتان است(.ir .net .com .co .org .info . shop و…). و نکته نهایی، در صورتی که نام مورد نظر شما قبلاً توسط فرد دیگری اتخاذ شده باشد اصلا در انتخاب نام عجله نکنید، نامه دامنه اینترنتی شما شناسنامه شما در عرصه وب است و بهتر است پس از راه اندازی هرگز تغییر نکند.
سایت شرکت من با صفحات اجتماعی شرکتم در ارتباط خواهد بود؟
شبکه های اجتماعی جز ناگسستنی این روزهای دنیای مجازی به شمار میآیند، در نتیجه باید در هنگام طراحی سایت شرکتی این نکته را مد نظر قرار داد که ارتباط بین صفحات اجتماعی شما و سایتتان بر قرار باشد. برای انجام این کار در بخش پایینی سایت آدرس صفحات اجتماعیتان، و در بخش بیوگرافی صفحات اجتماعی خود آدرس سایت را قرار دهید. همچنین این امکان وجود دارد تا در سایتتان آخرین مطالب صفحات اجتماعی خود از قبیل اینستگرام، توییتر و… را به نمایش بگذارید.
خدمات پشتیبانی رایگان شامل چه چیزهایی می شود؟
شرکت آرتیاش مفتخر است تا برای کلیه کاربران خود خدمات پشتیبانی رایگان خود را بدین شرح ارائه نماید:
- بک آپ گیری رایگان از اطلاعات (هفتگی/ماهانه)
- نصب و راه اندازی سیستم چت آنلاین بهمراه اپلیکیشن موبایل اندروید و آی او اس
- یکسال بروزرسانی سیستم مدیریت محتوا
- یکسال تست امنیت سروری
- مانیتورینگ میزان مصرف داده های سرور و اطلاع رسانی در صورت نیاز به بروزرسانی
- آپدیت و بروزرسانی افزونه های اصلی در صورت نیاز و نداشتن تداخل نرم افزاری
- ست کردن دی ان اس های دامنه
- ثبت، تمدید و انتقال مالکیت دامنه
- بررسی سایت های همکار و رقیب
- نصب و راه اندازی اولیه سیستم
- نصب افزونه ها و انجام تنظیمات بخش های مختلف
- ثبت و ساختار دهی به محتوا اولیه
- ۳ ساعت آموزش مدیریت وبسایت بهمراه فیلم آموزشی و استقرار نهایی
آیا به صورت قسطی سایت شرکتی درست میکنید؟
باتوجه به وضعیت اقتصادی نامساعد موجود سوالی که برای اکثر مشتریان بوجود میآید این است که شرایط طراحی سایت به صورت قسطی چگونه است؟ باید به اطلاع برسانیم که شرایط طراحی وب سایت به صورت ۳ ماهه، ۶ ماهه و یک ساله نیز وجود دارد. که در صورت تمایل میتوانید هر یک از پلن های مربوطه را انتخاب نمایید. نگران نباشید، ما هرگز اجازه نمیدهیم هزینه های طراحی سایت خللی در شروع کسب و کار و راه اندازی سایت شما ایجاد کند.
شرایط بکاپ گیری از سایت های شرکتی چگونه است؟
یکی دیگر از سوالات متداول مشتریان ما این است که گرفتن نسخه پشتیبان از سایت ما به چه صورتی است؟ آیا از سایت ما بک آپ گیری رایگان انجام میشود؟
در پاسخ باید بگوییم که شرکت آرتیاش برای کلیه مشتریان خود به صورت ماهیانه و کاملا رایگان بک آپ گیری از اطلاعات سرورها، دیتابیس ها و… را انجام میدهد.
SSL رایگان شامل سایت شرکتی ما می شود؟
بله! شرکت آرتیاش برای کلیه مشتریان خود از جمله متقاضیان طراحی سایت های شرکتی، SSL رایگان ارائه میدهد، اما اگر سفارش دهنده SSL سفارشی و اختصاصی مانند( DV SSL، OV SSL و یا EV SSL) باشید میتوانید با توجه به نوع دامنه خود آن را به صورت جداگانه سفارش دهید.
برای سایت شرکتی پنل پیام کوتاه هم ارائه می دهید؟
کلیه سایتهایی که شرکت آرتیاش طراحی میکند، از جمله متن باز(وردپرسی و…) یا پورتال های اختصاصی، قابلیت اتصال به سامانه های پیامکی را دارا می باشند. اما شما برای استفاده و کار با سامانه های پیام کوتاه، میبایست با شرکت های ارائه دهنده خدمات پیام کوتاه ارتباط برقرار کرده و نسبت به اخذ پنل با شماره دلخواه خود و شارژ حساب جهت ارسال پیامک به کاربران اقدام نمایید.
آیا خدمات پشتیبانی مدت دار اختصاصی(بلند مدت یا کوتاه مدت) هم ارائه می نمایید؟
بله! شرکت آرتیاش در صورت تمایل مشتریان گرانقدر خود به دریافت خدمات خاص بصورت قرارداد پشتیبانی اختصاصی از ۱ ماه تا چند سال آماده خدمت رسانی و عقد قرارداد در این زمینه میباشد.
راه های دریافت خدمات پشتیبانی چیست؟
برای مشتریان عادی در ساعات اداری از طریق تماس تلفنی، ایمیل پشتیبانی، چت آنلاین، سامانه پشتیبانی مشتریان در سایت آمیتیس امکان ارائه پشتیبانی می باشد. همچنین برای پشتیبانی از مشتریان پلن های خاص امکان ارائه پشتیبانی بصورت تمام وقت و ۲۴ ساعت شبانه روز میسر میباشد.
برای ساخت سایت های شرکتی نیازی به اخذ نماد اعتماد ملی(E-Namad) می باشد؟
نماد اعتماد ملی در واقع برای ایجاد اطمینان کاربر از اعتبار و هویت واقعی صاحبین وب سایت می باشد، که این مسئله بیشتر برای سایت های فروشگاه اینترنتی مورد توجه میباشد. اما در صورت تمایل بهتر است که برای سایت شرکتی خود نیز اقدام به اخذ نماد اعتماد ملی نمایید.
شرکت شما برای سایت من نماد اعتماد و درگاه پرداخت الکترونیکی اخذ می کند؟
باتوجه به اینکه در مراحل اخذ نماد اعتماد ملی و درگاه پرداخت الکترونیکی نیاز به اطلاعات خصوصی کاربر میباشد، بهتر است که باتوجه به اهمیت حفظ حریم خصوصی، کاربر خود نسبت به دریافت آنها اقدام نماید. اما شرکت آرتیاش آموزش کلیه مراحل اخذ را به مشتریان خود داده و تمامی کمک و راهنمایی های لازم جهت دریافت موارد یاد شده را به صورت رایگان به مشتریان خود ارائه می نماید.
راهنمای تصویری اخذ و مراحل دریافت ای نماد برای شما در این بخش قرار داده شده است
دریافت خدمات آموزش کار با سایت های شرکتی محدود به شهرهای خاصی است؟
خیر! در صورت امکان تشریف فرمایی مشتریان گرامی در محل شرکت آرتیاش، بخش آموزش شرکت آماده ارائه آموزش حضوری به مدت ۳ ساعت و به صورت رایگان می باشد. در صورت عدم امکان حضور فیزیکی، کارشناسان ما با طراحی و ساخت فیلم های آموزشی، کلیه مباحث مورد نیاز مشتری را با افتخار به آنها آموزش میدهند.
آیا سایت شرکتی من در همه پلتفرم ها از قبیل موبایل، تبلت، لپ تاپ، کامپیوترهای شخصی و... به درستی نمایش داده می شود؟
پرسش متداول کاربران ما در مورد اینکه آیا سایت های شرکتی به صورت واکنش گرا یا ریسپانسیو (Responsive) طراحی میشوند؟ که پاسخ مثبت است. طراحی تمامی سایت ها توسط شرکت آرتیاش به صورت واکنش گرا انجام می شود و علاوه بر تمام دستگاه های فوق در تمامی مرورگر های اینترنت نیز به درستی نمایش داده میشوند و تجربه دلچسبی از وب گردی به کاربران شما هدیه میدهند.
آیا بعد از طراحی سایت، هاست و دامنه به نام من منتقل می شود؟
بله! بعد از به پایان رسیدن طراحی و اتمام فاز آزمایشی سایت، در صورتی که دیگر نیازی به اعمال تغییرات خاصی در هاست نباشد، هاست و دامنه به سفارش دهنده گرامی منتقل میشود.
تنظیمات SEO به صورت رایگان انجام می شود؟
تمامی سایت هایی که شرکت آرتیاش طراحی مینماید از جمله پورتال های اختصاصی و یا سایت های متن باز (وردپرس و…) از تنظیمات اولیه SEO و بصورت رایگان پشتیبانی مینمایند که در هنگام تحویل سایت آموزش کار با این بخش نیز به کاربران داده میشود اما با توجه به اینکه بهبود SEO سایت علمی بروز است و مرتباً سیاست های موتورهای جستجو در حال تغییر و بروزرسانی هستند، در صورت تمایل مشتریان گرامی امکان ارائه خدمات اختصاصی SEO که شامل تولید محتوا و… میباشند به صورت خدمات مازاد بر قرارداد قابل ارائه میباشند.
چگونه می¬توانم نمونه کارهای شرکت آرتیاش را ببینم؟
شرکت آرتیاش با افتخار برای شرکت ها، موسسات و اشخصاص بسیاری طراحی سایت نموده است که در صورت تمایل میتوانید لیست و آدرس آنها را در اینجا مشاهده نمایید.
امکان قراردادن کاتالوگ شرکت در سایت وجود دارد؟
عده ای می پرسند آیا می شود هزینه های ارائه خدمات خود را در سایت خود قراردهیم؟ بله! چراکه نه؟ ممکن است خدمات کاری شما به شکلی باشد که توضیح آن مستلزم چاپ کاتالوگ باشد، اما هر از گاهی نیاز به ایجاد تغییرات در توضیحات، قیمت ها، محصولات و… داشته باشید، معقولانه ترین کار این است که این کاتالوگ را به صورت آنلاین و بر روی سایت اختصاصی خود قرار دهید تا از هزینه های چاپ مکرر کاتالوگ و… رهایی یابید. ما این کار را به راحتی هرچه تمام تر برای شما انجام می دهیم.
توسعه وب سایت من در آینده چقدر هزینه دارد؟
در زمینه هزینه های توسعه هر وب سایتی این نکته که نوع توسعه، و پیچیدگی های فنی چیست، مورد بررسی قرار می گیرد. در نتیجه میزان هزینه برای رشد و گسترش وب سایتتان بستگی به نوع نیازمندی و درخواستی که مد نظر شماست دارد.
سپردن طراحی وب سایت در اهواز به شرکت آرتیاش چه مزایایی برای ما خواهد داشت؟
بهرمندی از طراحی گرافیک خلاقانه، بهرمندی از هاست و سرور های پرسرعت با بالاترین امنیت ، بروزرسانی و پشتیبانی رایگان یکساله، امکان دریافت خدمات تا ۵ سال پس از عقد قرارداد، مشاوره رایگان در جهت توسعه فردی و کسب و کار شما، بهرمندی از متخصص ترین تیم طراحی سایت در اهواز و..
استخدام طراح سایت در اهواز
جهت اطلاع از شرایط استخدام و ارسال رزومه در حوزه طراحی سایت در اهواز وارد بخش تماس با آرتیاش شوید و با کارشناسان واحد اداری و منابع انسانی سوالات خود را مطرح نمایید.
سوالی داشتم که در این بخش آن را پیدا نکردم !!
برای رفع هرگونه ابهام و بیان سوالاتی که در لیست فوق وجود نداشتند میتوانید از طریق فرم ارتباطی زیر برای ما نظر و سوالات خود را ثبت کنید و یا از طریف راه های تماسی با ما در ارتباط باشید:
جهت دریافت مشاوره رایگان و تخصصی در حوزه طراحی سایت در اهواز وارد بخش اطلاعات تماسی شرکت آرتیاش شوید و با متخصصان شرکت و کارشناسان ما سوالات خود را مطرح نمایید.
طراحی سایت وردپرس هم انجام میدید ؟؟ هزینش چقدر میشه !؟
سلام جناب براتی عزیز
برای اینکه از قیمت طراحی سایت وردپرس در اهواز مطلع بشید نیاز هست تا نوع بیزینس خودتون رو بگید تا به شما قیمت دقیق اطلاع داده بشه .
برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره ی رایگان میتوانید با واحد فروش آرتیاش در تماس باشید . با تشکر از شما