اینستاگرام چگونه میتواند به رونق کسب و کار کمک کند؟
این روزها کسب و کار در اینستاگرام رقم میخورد. گوشیهای هوشمند میتوانند برای خیلیها سودهای کلانی به همراه داشته باشند؛ آن هم توسط عدهای که با کمی سرمایه و تدبیر، سلیقه و نیاز کاربران را تشخیص میدهند و اینگونه با استفاده از یک پیج ساده اینستاگرامی کسب درآمد مینمایند. در دنیای امروز آن چیزی که برای راهاندازی یک کسب و کار موفق مهم است، یافتن راهی برای رسیدن به مشتری و برقراری ارتباط با آنها است، و چه چیزی بهتر از یک شبکه اجتماعی که فرد هر روز به سراغ آن میرود و آن را چک میکند و تمام بروزرسانیها را دنبال مینماید.
اینستاگرام چگونه میتواند به رونق کسب و کار کمک کند و برای شرکت شما درآمدزایی داشته باشد؟ احتمالاً تاکنون در مورد مدلهای معروف، افراد مشهور و برندگان معاملات عظیم که محصولات خود را در پستهای اینستاگرامشان گذاشتهاند یا از آنها نام بردهاند، شنیدهاید. آیا کسب درآمدهای میلیونی از طریق پوشیدن لباسهای زیبا و جذاب یا ارسال عکسهایی از خودتان در حال خوردن نوشیدنی نمیتواند لذت بخش باشد؟
مشخص است که این نوع کسب و کار نمیتواند یک طرح تجاری ماندگار برای شرکتهای متوسط باشد. اما آیا امکان کسب درآمد با اینستاگرام وجود دارد، حتی وقتی که کسب و کار کوچکی دارید؟ اینستاگرام ثابت کرده است که قدرت خارقالعادهای در فروش برندهای بزرگ صاحب پلتفرم دارد. در این شبکه اجتماعی، پتانسیل جذب هزاران یا حتی میلیونها کاربر به محتوای که شما ارائه میکنید، وجود دارد- در حال حاضر ۵۰۰ میلیون کاربر به طور مرتب از اینستاگرام استفاده میکنند.
۱- به طور منظم پست بگذارید
پستهای خیلی زیاد یا خیلی کم نمیتوانند طرفداران علاقمند به محتوای شما را پای صفحه اینستاگرامی شما نگه دارند. اگر تنها دوبار در هفته پست میگذارید، این کار را هر هفته انجام دهید. شاید شما برای رونق گرفتن کارتان بخواهید چندین بار در روز پست بگذارید.
اگر رویداد یا اخباری دارید که برای جذب مخاطب در صفحه اینستاگرام فوقالعاده هستند، از تمام پستها به یکباره استفاده نکنید و آنها را طبق روالی که قبلاً داشتید با همان فاصله زمانی معین در صفحه خود قرار دهید.
۲- از هشتگهای خلاقانه و مناسب استفاده کنید
از سرویسی شبیه #TagsForLikes استفاده کنید تا در ساختن فهرستی از هشتگهای معروف و مرتبط با موضوع پستهایتان به شما کمک کند. اگر از هشتگهای مناسب استفاده نکنید، فرصتی که بتوانید مشتریان بالقوه و دیگر افراد علاقمند را جذب پستهای خود کنید را از دست خواهید داد.
۳- فقط از هشتگ استفاده نکنید
تگ کردن، روش هوشمندانه طبقهبندی تصاویر است؛ اما از نوشتن توضیح طفره نروید. تصویر خود گویای مطالب هست، اما توضیحی که شما مینویسید میتواند به فهم بهتر موضوع و عمیقتر شدن ارتباط با مشتریان کمک کند. نشنال جئوگرافیک، حرفهای این کار است و از توضیحات خود برای کامل کردن داستان تصویری عنوان شده برای هر تصویر استفاده میکند. با بکارگیری این تاکتیک میتوانید طرفداران پستهای خود را حفظ کنید و آنها را برای پستهای بعدی خود مشتاقتر نمایید.
۴- “صدای” اینستاگرام خود را بیابید
وبلاگنویسی کسب و کار، در واقع توسعه دادن صدای برند (brand voice) است. در حال حاضر در این جهان جدید بصری، باید سبک اینستاگرام منحصر به فرد شرکت خود را بیابید. برند آئودی (Audi) به دلیل سبک تصویری متمایزش از جمله این برندهای منحصر به فرد است. البته تنها با افزودن یک لوگو مشکل حل نمیشود، برند شما باید با ترکیب تصویر، رنگها، ارتباط موضوعی و مواردی از این دست تعریف شود. پس ارزشش را دارد که برای تهیه یک سبک اینستاگرامی مناسب سرمایهگذاری کنید.
۵- گنجاندن یک فراخوان برای عمل (call to action)
اگر میخواهید شرکت شما از طریق اینستاگرام کسب درآمد کند، این کار ضروری است. تمام این تعاملات و تعهدات چه فایدهای دارد اگر نتوانید کارتان را به اتمام برسانید و از آن برای سوق دادن ترافیک به سایت خودتان استفاده نمایید؟
از یک لینک با قابلیت کلیک شدن برای هدایت ترافیک به صفحات فرود مختلف (landing page) استفاده کنید و یک CTA (یا فراخوان برای عمل- به معنی درخواست برای انجام فعالیت خاصی توسط کاربر است) اضافه کنید تا امکان مشاهده پروفایل شما از پستهایتان فراهم گردد. همیشه به طرفدارانتان این فرصت را بدهید تا گام بعدی را بردارند.
اینستاگرام، بخش مهم استراتژی بازاریابی محتوای هوشمند برای هر کسب و کار بزرگ یا کوچک است. توسعه سیستمها و فرایندها برای پستهای تاثیرگذار در آینده بسیار مهم و حائز اهمیت هستند، چرا که اینستاگرام به جای نمایش محتوا بر اساس ترتیب وقوع آنها، به سوی انتخاب الگوریتمی محتوا پیش میرود یعنی محتوایی که کاربران به دیدن آن علاقه نشان میدهند.
منبع: www.shabakeh-mag.com