معرفی شبکه اجتماعی LinkedIn

معرفی شبکه اجتماعی LinkedIn

هر بار که نام شبکه اجتماعی بین کاربران مطرح می شود فکرشان به سراغ فیس بوک ، اینستاگرام ، فیس نما و …. می رود. اما شبکه های دیگری نیز وجود دارد که بیشتر جنبه تخصصی دارند تا عمومی . یکی از آنها لینکداین می باشد . این شبکه به گستردگی فیسبوک نیست، زیرا معمولا متخصصان هر حوزه به واسطه‌ انجام امور شغلی و کسب و کار خود در آن عضو شده و بیشتر روابط و پیوندهای دوستی در آن نیز بر پایه ارتباطات شغلی و حرفه‌ای است. با وجود این، کاربران زیادی از سراسر دنیا و ایران در این شبکه بزرگ متخصصان عضو هستند و به تبادل اطلاعات با یکدیگر می‌پردازند.

یکی از امکاناتی که هر شبکه اجتماعی در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد، برقراری ارتباط با دیگر اعضاست. لینکداین نیز از این قاعده مستثنا نبوده و ممکن است شما در طول سالیان عضویت خود در آن، کاربران زیادی را به فهرست دوستان خود اضافه کرده باشید. ممکن است برخی از این کاربران را نشناسید و برخی دیگر نیز جزو همکاران سابق یا اعضای تیم پروژه‌ای باشند که قبلا با آنها کار می‌کرده‌اید. اگر دارای حساب کاربری فیس بوک باشید نیازی به ثبت نام در LinkedIn ندارید در غیر این صورت باید در سایت ثبت نام کنید و مثل سایر شبکه های اجتماعی مشخصات پروفایل خودتان را تکمیل کنید . هدف اصلی کسانی که در آن عضو می شوند این است که شرکت‌ها و افراد دیگر از سوابق تحصیلی و شغلی آن‌ها باخبر شوند تا در صورت نیاز با آن‌ها تماس گرفته شود. اکثر کسانی که در آن عضو می‌شوند در یک یا چند زمینه دارای تخصص هستند. در واقع پروفایل شما حکم رزومه کاری شما را دارد که می تواند به وسیله شرکت های دیگر که نیاز به استخدام پرسنل دارند جستجو شود. همچنین خود شما هم می‌توانید با جستجو در سایت موقعیت‌های مناسب شغلی را پیدا کنید.

بخوانید  چند ایده برای کسب نتایج سریع برای سئو - قسمت اول

شاید بتوان چهار هدف اصلی LinkedIn را:

۱. کنترل کردن هویت کاری و تخصصی شما : به این صورت که شما می توانید همیشه یک رزومه آنلاین (که به صورت دقیق توانایی ها شما را در آن ذکر شده است.) داشته باشید که قابل جستجو شدن و همین طور قابل پیدا شدن توسط موتور های جست و جو است.
۲. ایجاد شبکه و بر قراری ارتباط های گذشته : شما می توانید هم دانشگاهی , همکاران فعلی و سابق خود را پیدا کنید و دوباره با آنها ارتباط برقرار کنید و در اینجا تاکید گشته که ارتباطات دنیا واقعی خود را وارد کنید.
۳. به اشتراک گذاشتن دانش و مهارت ها : شما می توانید به راحتی سوال خود را در یک جامعه ی چند ده  میلیونی مطرح کنید و به سرعت ، دقیق ، کامل و قابل اطمینان جواب آن را دست پیدا کنید و همچنین با جواب دادن سوال های دیگران و به نمایش گذاشتن مهارت ها و دانش خود ، فرصت ها مناسبی را کسب کنید. و حتی اگر شما به عنوان یک کارآفرین نیاز به اطلاعات ، تجربه داشته باشید می توانید از این منبع استفاده کنید.
۴. به وجود آوردن فرصت ها : وقتی شما در این جامعه عضو می شوید , قابل دسترسی می شوید. در این شبکه افرادی هستند که به دنبال اشخاص مناسب می گردند و وقتی شما در این شبکه پیدا کردند , به شما پیشنهاد فرصت های بهتری می دهند.

منبع: www.asarayan.com