معرفی ۶ سایت رایگان برای یادگیری زبان
یادگیری یک زبان جدید از منظرهای مختلفی کار خیلی خوبی است؛ ظاهراً باعث افزایش عملکرد مغز میشود، از نظر فرهنگی چشمان فرد را به ایدههای جدید باز میکند و یک سفر خارجی را به تجربهای شیرین تبدیل میکند. به هر حال و به هر دلیلی که تصمیم دارید یک زبان خارجی را بیاموزید، امروزی دیگری نیازی به ثبتنام در کلاسهای گروهی و خصوصی نیست؛ و یا حتی اگر عضو چنین کلاسهایی هستید تجربه نشان داده، استفاده از وبسایتهای آموزشی به معنای یادگیری بسیار بیشتر و عمیقتر زبان است. در این مطلب شش مورد از برترین وبسایتهای تعاملی یادگیری زبان خارجی را به شما معرفی میکنیم.
Busuu
همانند باقی وبسایتهای رایگان آموزشی، از یک جایی به بعد و برای دسترسی به اموزشهای عمیقتر نیاز به پرداخت در این وبسایت است؛ اما تا بخش زیادی از مسیر یادگیری را به صورت رایگان میتوان طی کرد. تمرکز وبسایت عمدتاً بر روی فلشکارتهای تعاملی است. همینطور بازیهای ساده هم برای کمک به تثبیت کلماتی که یادگرفتهاید وجود دارد. ویژگی دیگر هم امکان تعامل با افراد دیگر در پروسهی یادگیری است.
HiNative
این سرویس، صرفاً بر روی iOS وجود دارد و راهی است برای کنار هم آوردن یک سری افراد بومی یک زبان و زبانآموزان. تمرکز اصلی این سرویس، پرسش و پاسخ از این افراد است اما پرسیدن راجع به تلفظ صحیح کلمات و همینطور دریافت نکاتی راجع به ترجمه هم از دیگر ویژگیهای این اَپ است. حتماً نیازی به بومی بودن نیست تا بتوان به سوالی پاسخ داد؛ اگر به سطح قابل قبولی در یک زبان رسیدید حتی شما هم میتوانید در کنارگرفتن پاسخهای برای پرسشهایتان، به پرسشهای دیگران پاسخ دهید.
Memrise
این سرویس بر روی اندروید، بستر وب، و iOS قابل دسترسی است و راهی بسیار خوب برای یادگیری زبان، مخصوصاً کلمات است؛ روش این وبسایت، شیوهی محبوب فلشکارت است؛ پروسه آموزش با یک سری کلمات بسیار ساده آغاز شده و در طول روند، کلمات دشوارتر شده و در کنار آن، به شما یک سری راهنماییهای تلفظ هم ارائه میشود.
FluentU
همین الان اگر شما درباره یک موضوع آموزشی در یوتیوب جستجو کنید، من به شما اطمینان میدهم ناامید نخواهید شد. میزان منابع آموزشی زبان در یوتیوب فوقالعاده است. حالا کاری که این وبسایت کرده، برداشتن برترین این ویدئوها و اضافهکردن زیرنویس و ترجمه به زبانهای دیگر به آنها بوده است. با این کار شما دسترسی کاملی به تمام منابعی که برای یادگیری به شیوهی محبوب و موفق دیدن ویدئوهای آموزشی دارید، خواهید داشت.این ویدئوها شامل اخبار، فیلم، کارتون و حتی ویدئوهای کمدی هم میشود که به معنای آن است شما هم یاد میگیرید و هم سرگرم میشوید. داشبورد شما در وبسایت هم ساده و مفید است؛ ویدئوهایی که دیدید، و ویدئوهایی که به شما پیشنهاد میشود ببینید.
Duolingo
این سرویس احتمالاً برترین سرویس موجود است؛ حداقل محبوبیتش و اینکه تقریباً در تمامی لیستهای سایتهای برتر آموزش زبان خارجی حضور دارد که این را ثابت میکند. این سرویس بر روی اندروید، iOS و بستر اندروید قابل دسترسی است. این وبسایت برخلاف باقی کاملاً رایگان است و از طریق مهارتهای زبانی شما، یک سری مطالب را برای بیزنسها ترجمه میکند و هزینههایش را پرداخت میکند. سرویس، از یک روش تلفیقی و سایتی تعاملی برخودار است؛ هر چهار مهارت زبان، خواندن، نوشتن، شنیدن و صحبت کردن در این سرویس پشتیبانی میشوند و آموزش اکثر جنبههای لازم را پوشش میدهد. همینطور یک جامعهای هم از دیگر زبانآموزان در اینجا شکل گرفته که به سوالات را به یکدیگر پاسخ میدهند و میتوان جوابهای زیادی میان مقالات و پاسخهای قدیمی پیدا کرد.
Babbel
این سرویس هم صرفاً برای مراحل اولیه رایگان است اما بخش مقالات فوقالعاده خوبی دارد. بخش آموزشی هم بسیار محبوب است و ظاهراً افراد بسیاری با آن نتیجه گرفتهاند؛ شباهت بسیاری با این اَپ و دولینگو وجود دارد؛ هر دو بر تمام مهارتها تمرکز میکنند اما “ببل” کمی انعطافپذیری بیشتر نشان داده و به شما اجازه میدهد بر روی چیزهایی تمرکز کنید که علاقه دارید. گسترهی درسها هم بسیار وسیع است؛ از درسهای جزئیِ تلفظ تا صحبت کردن، شنیدن و دیدن و خیلی دیگر.
منبع: www.zoomtech.ir